Четвъртък, 09 Юли 2020 11:40

Богдан Дочев пое президентския пост в Ротари клуб – Троян

Николай Наков (вляво) предаде клубните символи на Богдан Дочев - президент 2020/2021 г. Николай Наков (вляво) предаде клубните символи на Богдан Дочев - президент 2020/2021 г.

Новата ротарианска година започна с традиционната смяна на президентите. Президентът на Ротари клуб - Троян за 2020/2021 Богдан Дочев получи клубната огърлица от Николай Наков, чиито мандат завърши.

В своето обръщение Богдан Дочев, който е един от основателите на троянския клуб, изрази своите благодарности към всички настоящи и бивши членове, които са допринесли за развитието и утвърждаването на Ротари клуб - Троян, като един от големите и уважавани клубове в България. Той обърна внимание, че предстоящия мандат ще бъде изпълнен с предизвикателства поради наличието на социалните и икономическите проблеми, пред които е изправено обществото, и изрази увереност, че ротарианците и техните приятели ще продължат да служат в полза на обществото.

Следващият президент на клуба ще бъде адвокатът Христо Варчев (елект президент).

„Ротари отваря възможности!“ е девизът на новия президент на Ротари Интернешънъл  ̶  германецът Холгер Кнаак, който е член на клуба от малкия град Шварценбек, близо до Хамбург.

Прочетена 263 пъти
© 2021 Ротари клуб - Троян